♥ Reminder| winactie Telecomtelecom.nl

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Veronique schreef:

  Leuke winactie maar ik sla hem even over aangezien er voor mijn gsm niet zoveel bijzit 🙂

 2. Barbara schreef:

  Ik doe mee! Ik heb de verplichte dingen allemaal gedaan!

  Heel veel plezier met bloggen verder!

  xxx Bar

  Barbarabesem@hotmail.nl

 3. Anne-Carina schreef:

  Alles gedaan en natuurlijk ook via Bloglovin! Ik maak graag een kansje op het shoptegoed. Zelf heb ik al een hoesje, maar mijn zoon die net een nieuwe telefoon heeft kan er heel goed eentje gebruiken! (anne-carina@outlook.com)

 4. Emma schreef:

  Dat koala hoesje is echt TE leuk! Ik doe zeker mee 🙂 Ik heb de verplichten dingen gedaan,like je ook op bloglovin en heb je natuurlijk het bericht een hartje gegeven.

  Groetjes,

  Emma

 5. Grete Karina schreef:

  Wat een leuke hoesjes, toevallig is mijn oude helemaal kapot, dus zou goed uitkomen.
  Ik volg je op Bloglovin en twitter.
  Ook like ik beide FB-accounts en het de winactie op FB gedeeld.
  Nu maar duimen….
  groeten,
  Grete Karina
  email: gretekarina@hotmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.