♥ Easy cooking recept: Pasta in kokosmelk

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Joyce schreef:

  Lijkt me erg lekker! Ik heb nog nooit pasta met kokosmelk gegeten, ga ik eens proberen!! 🙂

 2. Manon schreef:

  Ik heb het een keer gedaan bij een recept waar eigenlijk creme freche bij moest maar die ik vergeten was, aangezien de toko naast mijn huis zit besloot ik ook om het met kokosmelk te proberen dat was niet zo’n succes maar dat lag aan de combinatie haha dit wil ik toch weer een keer proberen!

 3. Svenja schreef:

  Hmmmmm dat ziet er echt jummie uit <3 Ik vind kokosmelk in gerechten verwerkt altijd erg lekker, dus dit recept ga ik zeker onthouden!

 4. Michaela schreef:

  Ik heb nog nooit eerder gekookt in kokosmelk! Misschien maar een keer proberen!

 5. Anouk schreef:

  Lijkt me lekker!

 6. Marloes schreef:

  Hmmm klinkt goed zeg. Thanks for sharing!

 7. marieken schreef:

  Ik heb nog nooit pasta met kokosmelk op, maar het lijkt me super lekker. En dat peper molentje is trouwens ook erg fijn. Er is ook een curry variant, die doet het ook erg goed over een broodje hummus 🙂

 8. Jolet schreef:

  Ziet er heerlijk uit!

 9. Bouchra schreef:

  Ik heb het ook nooit eerder met kokosmelk bereid, lijkt me wel lekker!

 10. Diana Mieczan schreef:

  Oh yum, it looks so healthy and super delicious:) I love pasta! Kisses, darling. xo

 11. ines schreef:

  Hmm dit klinkt lekker! 😀

 12. Fany schreef:

  Hey wat een leuke happy blog…
  Hoe kan ik je volgen?
  En je receptje probeer ik mo uit want ziekjes thuis…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.