♥ Proteïne wafels maken met Croco Jill

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Manon schreef:

    Toevallig krijg ik vanavond een wafelijzer, heb nog geen idee wat voor een maar ik heb de proteine wafelmix van de B&F shop al in huis, ik dacht om te proberen laat ik het maar simpel houden, daar hoef ik alleen water bij te doen hihi maar leuk dit filmpje ik krijg helemaal zin in om ze te maken!

  2. Saskia schreef:

    Ik ben niet een enorme zoetekauw dus dit lijkt me wel wat! Wij hebben alleen geen wafelijzer 🙁

    • Na een tijdje denken ben ik er uit, nee er is denk ik geen vervanging voor de wafelijzer. Wel denk ik dat je de ‘meel’ heel dun in een pannetje kan bakken, dan maak je er gewoon een crêpe van. Ook lekker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.