♥ Project Positief Tag by Dagmar

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Dagmar schreef:

  Wauw zo bijzonder en mooi om je antwoorden en invulling van de tag te lezen, en wat kan je super supertrots zijn op jezelf! Oh ik word echt helemaal blij van je antwoorden, je enthousiasme en positiviteit straalt van het scherm af <3 Hopelijk tot snel weer topper!

 2. Marieken schreef:

  Drie hoeraatjes voor positiviteit 🙂 Binnenkort samen kopje thee drinken?

 3. Anouk schreef:

  Ik hou echt van deze tag. Het lezen maakt je alleen al blij! En je liefde voor quotes kan ik alleen maar heel erg beamen.

 4. Sarah schreef:

  Ohjee, dat filmpje haha! Ik had vast ook helemaal dubbel gelegen :p En op jouw genoemde prestatie kun je zeker trots zijn Mandy!!

 5. Jenn schreef:

  Dit blijft een hele mooie tag! Ik vul hem binnenkort ook in.

 6. Bettie schreef:

  Wat een leuke tag. Ik vind het wel fijn om over positieve dingen te lezen.

 7. Marloes schreef:

  Echt een ontzettend mooie en inspirerende tag! Ik denk dat ik hem ook nog ga invullen. Mooi ingevuld!

 8. Linda schreef:

  Wat een heerlijke tag is het toch ook! Thailand lijkt mij ook onwijs mooi, en heerlijk om te lezen dat je reisplannen aan het maken bent!

 9. Elke schreef:

  Leuk artikel! Ik wil ook nog een keertje naar Thailand 🙂

 10. Jorien schreef:

  Wat een mooie tag! Je favoriete quotes zijn ook erg mooi :). Vandaag tijdens het hardlopen bedacht ik me ook dat ik vaker dingen moet doen waar ik blij van wordt en vaker stil moet staan bij die momenten! Soms verzamel ik ongemerkt negativiteit om me heen, waar ik makkelijk in meegenomen wordt (zonder dat ik het eigenlijk wil!). Ik heb besloten om meer dingen te doen die graag wil leren of waar ik al langer over nadenk. Naja… ik kan beter gewoon de tag overnemen haha!

 11. Anna schreef:

  wauw, wat een mooie tag! Ik heb ‘m zelf ook ingevuld. En wat een prachtige quotes! X

 12. Marcella schreef:

  Fijne tag, ik heb hem ook ingevuld. Zo fijn om overal blije blogs te lezen 🙂 Je quote is erg mooi en inspirerend, groot gelijk om hem altijd bij je te dragen op je telefoon. Ik hoop dat je nog veel van de wereld kunt zien, 3 maanden rondreizen lijkt me heerlijk!!

 13. Tjitske Anna schreef:

  Zo’n leuke tag is dit! Leuk om jouw antwoorden te lezen! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.