♥ Primark Den Haag de mooiste Primark ooit!

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Dionne schreef:

  Ziet er heel tof uti! Zo jammer dat ik niet kon!

 2. Jorien schreef:

  Gaaf zeg! Ziet er inderdaad erg mooi uit 🙂 Ben benieuwd naar je aankoopjes! Als ik een keer in de buurt van Den Haag ben, wil ik zeker wel een kijkje nemen, maar ik ben blij dat er 2 Primark filialen dichtbij zitten. Ik ga morgen even naar de Primark in Arnhem, dus hoop dat ze daar wat leuks hebben!

 3. Wat heb je prachtige foto’s gemaakt. Mijn foto’s zijn echt slecht qua belichting en kleuren. Ik heb ze gisteren snel bekeken, maar nog geen artikel kunnen schrijven. Jammer dat je zo lang in de file hebt gestaan.

 4. Dagmar schreef:

  Waauw wat ziet het er geweldig uit, zo mooi! Heel leuk je verslag en foto’s <333

 5. Fleur schreef:

  Ik was ook aanwezig gister en vond de winkels zo veel mooier als al die andere die er al in Nederland zijn..

 6. Daphne schreef:

  Wat ziet dit filiaal er prachtig uit!

 7. Tineke schreef:

  Ik vond het ook een hele mooie winkel, je hebt prachtige foto`s gemaakt!
  Liefs

 8. Minke Maria schreef:

  Oh, die Stampertje trui MOET ik gewoon hebben! 😮

 9. Michaela schreef:

  Het is inderdaad echt een van de mooiere Primarks!

 10. Mariëlle schreef:

  Hele mooie foto’s heb je gemaakt! Ik heb je helemaal niet gezien 🙁

 11. Britt schreef:

  Wow!!! Daar moet ik snel heen. Je foto’s zijn erg mooi.

 12. Sarah schreef:

  Ziet er super mooi uit! Ik hoop dat ik er binnenkort ook eens een kijkje kan nemen 🙂

 13. Mariska schreef:

  Echt super gaaf! De nieuwe Primark Onesies collectie 2015/2016 zijn beschikbaar: http://primarki.nl/primark-onesie/

  Ik heb zelf gekozen voor de Onesie beer ?

 14. Primark Den Haag de beste winkel die er is 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.