♥ Prep-N-Go, de Goodiebox voor het feestseizoen

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Rachel schreef:

    Ik ben altijd soort benieuwd hoe zo’n slaapmaskertje ligt want ik zou mezelf denk ik rot irriteren haha, of hij zit helemaal scheef na een paar minuten (ik draai nogal veel). Leuke inhoud, dat wel! Fijne week verder

    • Haha dat dacht ik ook, maar ik heb er eigenlijk geen last van. Maar misschien beweeg ik niet zo. Heb wel voorheen zo’n goedkopere op gehad, daar die vond ik vervelend zitten. Zat niet zacht, voelde gewoon niet lekker. Misschien is er dan toch kwaliteitsverschil…

  2. Kelly schreef:

    Leuke inhoud hé! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.