♥ Bijzondere opgieting in Thermen Bussloo

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Eveline schreef:

  Wat een leuk artikel!?

 2. Manon schreef:

  Thermen bussloo is heerlijk om naar toe te gaan

 3. Henrieke schreef:

  Ik vind het ook een heerlijke sauna. Wij gingen ook op een badkledingdag en dat beviel heel goed. Ik herken me er wel in dat het op badkledingdagen heel druk is en in het hamambad vond ook in de herrie storend. Dit was de tweede sauna die ik bezocht en ik zou er zeker vaker heen gaan.

 4. Annelies schreef:

  Ziet er heerlijk uit allemaal! Ik wil daar ook heel graag een keer heen, maar het is niet bepaald naast de deur. Toch maar eens werk van maken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *