♥ Opgenomen in een revalidatiekliniek | Leven met een hersenletsel #3

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Marcella schreef:

    Hoewel je positief eindigt lijkt het me toch ook een heftige periode voor je. Ik wist dat je een ongeluk hebt gehad, maar wist niet dat je hebt moeten revalideren. Wat onwijs fijn dat ze je goed hebben kunnen helpen! Ik ben best benieuwd naar meer artikelen in deze categorie, ik kom ze graag lezen! Enne, zullen we eindelijk eens afspreken? Je woont nog wel in het noorden toch?

    • Uiteindelijk heb ik er een paar maanden intern gezeten en een paar maanden moest ik elke week heen en weer. Maar ik kreeg er best veel vragen over, vandaar dat ik er een blogreeks over ben begonnen. Maar fijn te horen dat je het ook ‘leuk’ vindt! Ik woon sinds augustus niet meer in het noorden 🙁 Maar als je een keer in de buurt van Nijmegen bent, laat het mij weten (of een middenweg…)! Het lijkt mij nog steeds leuk om af te spreken!!

  2. Rory schreef:

    Jeetje wat een heftig verhaal. Ik wist het nog niet. Ik ben zelf al niet zo van de attracties en nu ik dit zo lees weet ik dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Ontzettend naar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.