♥ Opening Primark Venlo

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Dionne schreef:

  Leuk verslag! Ziet er mooi uit!

 2. Mariëlle schreef:

  Super leuk dat je er geweest bent, hoe gaaf moet het zijn om in zo’n opgeruimde winkel te zijn ?

 3. Jaa volgende week moeten we even bij kletsen haha, was nu zo hectisch. Die dierenkleding heb ik toevallig wel gespot! Je hebt er weer een mooi verslag van gemaakt!

 4. Inge schreef:

  Ah wat leuk dat je daar aanwezig was! Mooie foto’s en verslag heb je ook gemaakt! Leuke blog, ik volg je nu XO

 5. Superleuk verslag lieverd! Je bent een schat en het was heel gezellig

 6. Linda schreef:

  Wat heerlijk zo’n rustige en opgeruimde primark! De winkel ziet er onwijs mooi uit en als ik zo eens bekijk wat er in de schappen hangt wil ik snel weer eens langs 🙂 Mooi verslag heb je ervan gemaakt!

 7. Jill schreef:

  Hahaha, deze is nog rommel-vrij inderdaad! Tof dat je weer naar de opening bent gegaan, het ontbijt ziet er lekker uit!

 8. WithlovefromS schreef:

  Wat fijn dat je naar de opening bent gegaan!
  Het moet super leuk zijn om te kunnen winkelen in zo een opgeruimde winkel!
  Liefs, xxx

 9. Wanda schreef:

  Leuk dat je bij zo’n opening bent geweest! Ik was ooit in de Primark in Bremen en ben toen snel weer de winkel uitgegaan, wat een drukte… echt niet leuk meer… Maar zou er best eens op een doordeweekse dag willen kijken dus wie weet… Venlo is me te ver weg maar Enschede trekt me dan wel…

  • Het is er inderdaad vaak een gekkenhuis, ik kan me heel goed voorstellen datje er snel bent uitgegaan. Het is beste is om heel vroeg te gaan of vlak voor sluitingstijd. Dan is het iets rustiger. Primark Enschede is erg mooi!

 10. Manon schreef:

  Zo leuk je eindelijk gezien te hebben, benieuwd naar je shoplog 😀 Tot volgende week hihi!

 11. saskia schreef:

  oeh ik kan al genieten van de foto’s!

 12. beautybloglaura schreef:

  Super leuk !
  ik volg je trouwens vanaf nu via bloglovin xx

 13. Marieken schreef:

  Wat ziet dat ontbijtje er heerlijk uit! Eigenlijk zouden ze bij die sokken grote, stoere mannen neer moeten zetten, die je kunnen helpen met de artikelen van de bovenste rijen 🙂

 14. Romy schreef:

  Leuk dat je er heen bent geweest! Ik heb al veel leuke artikels erover gelezen en ik kan niet wachten om de collectie in het echt te zien 😀

 15. marlies schreef:

  Heel erg leuk verslag. Ik ben gisteren nog wezen shoppen bij primark. Zo leuk!

 16. ines schreef:

  Wat een tof verslagje 😀

 17. Maaike schreef:

  Echt heel tof dat je bij de opening was! Wel een beetje jammer van die treinen weer.. Ben benieuwd naar je geshopte items 😀

 18. Céline schreef:

  Mooie foto’s heb je gemaakt. Ik vond alle poppen erg leuk aangekleed en de kinderafdeling vond ik de leukste afdeling. Jammer dat ik zelf nog geen kindje heb. haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.