♥ Primark Enschede is geopend!

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. Beautydagboek schreef:

  Oh wat leuk! Ik zie allemaal al mooie items voorbijkomen, zoals die wollige truien. Ik ga meestal naar Almere, maar ik vermoed dat Enschede voor mij even ver is :). Wie weet dat ik daar de volgende keer eens ga kijken.

  • Ik ben nog nooit in Almere geweest, maar Enschede is zeker een aanrader! De wollige truien voelden ook heerlijk zacht aan. Alvast veel plezier als je gaat in de toekomst en ik zie je shoplog op je blog verschijnen 🙂

 2. Tineke schreef:

  Wauw, ik zie er zoveel leuke dingen tussen hangen, moet nodig weer eens naar de Primark!
  Liefs

 3. Super leuk verslag heb je er van gemaakt. Ik vond deze Primark ook erg mooi en fijner dan die in Enschede. Ik ben heel benieuwd naar de Primark in Arnhem.

 4. Jorien schreef:

  Die Heisenberg trui, geweldig! Wat ziet alles er mooi uit! Fijn dat ze zo’n grote make-up afdeling hebben 🙂

 5. Manon schreef:

  Oeh wat leuk! Ik had er graag bij willen zijn, de volgende keer ga ik zeker ook proberen te gaan en dan wil ik je ook meeten 😀 Enschede is ook helaas een beetje ver weg maar ik wil zeker nog wel een keer naar een andere vestiging! 🙂

 6. oum feerozah schreef:

  Wat leuk zeg, zo jammer dat ik er niet bij kon zijn. Maar zag er super uit

 7. Sylvana schreef:

  Wauw, wat ziet het er mooi uit! Ik heb gelijk weer zin om naar de Primark te gaan :).

 8. Claudia schreef:

  Dat shirt van Heisenberg, echt te gek voor mijn vriend. Gelukkig woon ik in Enschede, dus maar snel weer eventjes een kijkje nemen.

 9. Sarah schreef:

  Fijn verslag heb je geschreven! Super leuk dat je er bij mocht zijn! Ik zie allemaal leuke dingetjes, die vesten, prachtige schoenen en die Heisenberg trui. aah, i want it all! Waarom zit er geen Primark in Friesland of Groningen?! ;p

 10. ines schreef:

  Wauw ziet er geweldig leuk uit! Tof om eens in een lege primark te staan 😀

 11. marlies schreef:

  Primark is zo leuk! Ik ga altijd naar Zaandam, dat is vanaf Amsterdam het makkelijkst. Enschede is toch wel erg ver weg. Ik heb weer zin om naar Primark te gaan 😉

 12. Jana schreef:

  Ik krijg weer zin om de Primark te gaan bezoeken! Jammer dat er maar eentje is in België en wel 2uur van waar ik woon 🙁

 13. Mariëlle schreef:

  Gaaf dat je er bij was, het lijkt me echt een mooi opgezet filiaal!

 14. Bianca schreef:

  Ziet er mooi uit en zo netjes ziet het er nog uit!

 15. Suzanna schreef:

  Ziet er goed uit! Ze hebben in Enschede wel meer herfstkleren dan ze vorige week in Zoetermeer hadden. Wel jammer maar een goede reden om nog een keer te gaan!

 16. Julie schreef:

  Wat fijn dat je kon gaan wanneer alles nog zo netjes ligt! 🙂
  Ik ben nu nog maar 2 keer bij de Primark geweest, in Eindhoven, en vond het wel erg leuk!

 17. Marieken schreef:

  Wat ziet het er heerlijk rustig en overzichtelijk uit! En het ontbijtje lijkt me heerlijk 🙂

 18. Jill schreef:

  Wauw, deze Primarkt oogt echt 2x zo groot als onze in Nijmegen! Wat ziet alles er nog netjes opgeruimd uit haha!

 19. Anna schreef:

  Wat een leuke en mooie foto’s! Echt heel tof dat je erbij was 🙂 X

 20. Stefanie schreef:

  Ziet er goed uit!!

 21. Mariska schreef:

  Primark Enschede de beste, daarnaast vind ik de Primark in Eindhoven ook super gaaf, leuk artikel!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.