♥ Opening Primark Arnhem

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Jij hebt ook al zo lekker veel foto’s gemaakt! Ik vond het ook een prachtig filiaal en zag ook super veel dingen die ik in Venlo niet heb gezien. Zo benieuwd naar je shoplog!

 2. Manon schreef:

  Ik heb zoooveel moois gezien echt ongelofelijk ik heb me nog ingehouden maar had eigenlijk gewoon heel de winkel leeg willen kopen, helaas stond mijn portemonnee dat niet toe hihi

 3. Dionne schreef:

  Ziet er heel leuk uit!

 4. Wat een boel foto’s, leuk! Ik vond ook dat je er leuk kon slagen. 🙂 Liefs, Rowan

 5. Anouk schreef:

  De winkel ziet er mooi uit!

 6. Julie schreef:

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Fijn om bij een opening te zijn, dan ligt alles nog zo netjes! 😀

 7. Sarah schreef:

  Wauw, deze Primark ziet er echt gaaf uit! Mooie foto’s heb je gemaakt! 😀

 8. Mariëlle schreef:

  Hoe gaaf dat je er bij was! Het ziet er allemaal nog zo clean en mooi uit <3

 9. Echt suuuuper leuk! Ik verlang zo tot primark naar belgie komt!
  Ps. Ik geef momenteel een huge pakket weg op mijn site. Zin om mee te doen?

 10. marieken schreef:

  Oh, die beren-kruik-hoesjes! Je zou toch bijna willen dat het winter was 😉

 11. Diana Mieczan schreef:

  So many goodies:) Happy Thursday, lovely.

 12. nailsandjewelsnl schreef:

  hey,

  Ik heb een vraag. Hoe ben jij een primarkt blogger geworden? Heb je misschien een email waarbij ik me kan aanmelden. Ik ben op zoek, omdat er binnenkort een primark in hartje Amsterdam gaat vestingen, en ik wil graag als pers daar een reportage van maken

  mail maar naar daphnebestm.e@hotmail.com

  • Hoi Daphne, leuk dat je ook over Primark wil bloggen. Je kan er alleen naartoe wanneer je uitgenodigd wordt door een PR Bureau. Het is helaas niet toegankelijk voor iedereen. Maar misschien krijg je de uitnodiging wel een keer. Wie weet. Heel veel succes!

 13. Stefanie schreef:

  Gauw eens een kijkje nemen in Arnhem!

 14. Mariska schreef:

  Primark Arnhem de beste winkel van Nederland!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.