♥ OOTD| Stripes & Sunsets

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Deisy schreef:

  Wat een prachtig jurkje zeg en inderdaad een ideale maat voor ons kleine dames 😉 Die maxi dresses kan ik namelijk in zwemmen maar deze is net niet te lang maar ook niet te kort. Hij staat je in ieder geval ongelooflijk prachtig. X

 2. Heel herkenbaar verzuip verhaal!
  Ze hebben de Only jurk in allerlei kleuren, het is echt een aanrader! Ik heb ook een effen blauwen ingeslagen, omdat het zo heerlijk zit. X voor je lieve woorden

 3. Esra schreef:

  Heel leuk! Ik vind zulke jurkjes echt ideaal voor de zomer, ze zitten heerlijk en het is niet te warm! X

 4. Marieken schreef:

  Staat je leuk! Vind de combi met de felgekleurde slippertjes ook top!

 5. Melana schreef:

  Staat je heel erg leuk!

 6. Stephanie schreef:

  Staat je erg goed :)! En aaah Indonesië, mijn droombestemming!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.