♥ Ontspannen slapen met het Energy + kussen

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Marlies schreef:

  Ik lig nu op 2 kussens. 1 is te laag en 2 is eigenlijk te hoog. 1 van de kussens is van dons en die komen zelfs af en toe door het kussen heen prikken. Niet prettig. Ook maar eens gaan shoppen!

  • Jouw kussens klinken niet echt ideaal, nee. Het is echt fijn dat je de Energy + kussens helemaal zelf op maat kan maken. Lig je altijd goed! Ik zou het zeker proberen, je hebt altijd de 14 dagen proefslapen.

 2. Jana schreef:

  Ik heb een normaal kussen maar dit klinkt wel heel fijn 🙂 Trouwens grappig dat je vriend je kussen had ‘gestolen’ hehe 🙂

  • En ook niks zeggen, heel gemeen. En begrijpelijk 😉 . Ik vond een kussen altijd maar een kussen. Nooit geweten dat er zoveel verschil tussen zat. Als je ooit nog op zoek bent, dit is echt een aanrader.

 3. Jill schreef:

  Wat fijn dat je zo tevreden bent over je nieuwe kussen! Ik heb 2 ‘onbekende’ kussens, en nog 2 extra kussens van Esprit. Ik vind een goed kussen ook heel belangrijk anders heb ik de volgende dag echt last van mijn nek en/of rug!

 4. pamela schreef:

  ik heb een heel erg simpel kussen. ik heb een erg duur matras omdat ik veel rugklachten heb dus heb bespaart op mijn kussen.

 5. Gemma schreef:

  Wat super dat je nu een kussen hebt gevonden waar je lekker op kan slapen. Ik slaap zelf ook met een Energy+ kussen en heb ook het matras. Deze kan ik je echt aanraden!

 6. Marcella schreef:

  Goed om te lezen dit! Ik heb best wel erg veel behoefte aan een goed kussen. Deze lijkt me dan ook perfect. Moet ik echt eens proberen, want die goedkope kussens zijn nou eenmaal niet zo heulll erg fijn.

  • Ik had eigenlijk niet verwacht dat het zo veel scheelt, maar het is echt je geld waard. Je kan het 14 dagen proberen, ik vind dat echt een super deal. In een winkel kan ik echt niet inschatten of iets lekker ligt.

 7. Jorien schreef:

  Haha wat flauw van je vriend dat hij je kussen afpakte! Maar fijn dat je zo lekker slaapt op dit kussen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.