♥ De Ontbijtbar, de hotspot van Rotterdam

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Marcella schreef:

  Oeh, ik krijg hier honger van. Ziet er onwijs lekker uit, yum!

 2. Daphne schreef:

  Ik ben hier wel eens voorbij gelopen en wil er ook nog steeds een keertje gaan eten, ziet er zo lekker uit!

 3. Eline schreef:

  Wauw wat een leuk plekje! Hier ga ik zeker eens kijken als ik weer in Rotterdam ben!

 4. Deisy schreef:

  Dat ziet er echt super uit zeg! Krijg ook gelijk honger van al dat lekkere eten 😉 Dit ga ik zeker in gedachten houden als ik weer eens naar Rotterdam moet. Dank je wel in ieder geval voor de tip meis. X

 5. Anouk schreef:

  Oeh dit ziet er super leuk en lekker uit! Ik ben bijna iedere dag in Rotterdam (ivm school), dus wanneer ik weer eens een tussenuur heb ga ik hier snel nog eventjes kijken.

 6. Oh wat ziet dit er lekker uit! Al dat eten, daar krijg ik honger van! Het ziet er supergezellig uit en heel relaxt inderdaad. Leuke hotspot!

 7. Chahrazad schreef:

  Oh, deze moet ik onthouden. Ziet er zo gezellig uit!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.