♥ Ongeluk in een achtbaan | Leven met een hersenletsel #1

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Sylvia schreef:

  Wauw ben even sprakeloos.. Wat een verhaal. Ik vind dat je een hele sterk vrouw bent. Want een impact moet dat allemaal op je leven gehad hebben. Vroeger wilde ik ook overal in. Nu voor een goud meer. Je hoort en ziet tegenwoordig dat er zoveel ongelukken gebeuren omdat er iets is met de attracties.. brr moet er niet aan denken.

  • Ja het lijkt net alsof je dat soort dingen steeds vaker hoort. Maar misschien komt het omdat het nu meer opvalt. En wat een lieve woorden! Echt heel lief van je! Het heeft zeker een impact gehad (heeft het nog steeds), maar het heeft er ook voor gezorgd dat ik ben begonnen met bloggen. En hopelijk kan ik mensen zo stimuleren om meer te genieten van het leven!

 2. Rachel schreef:

  Wauw.. wat mega bizar is dit zeg… ik herken het wel want toen ik van een brug afviel en mijn hand helemaal open lag door het prikkeldraad ging het zo snel en toen ik naar mijn handen en schoenen keek was alles bloed.. maar kan er nog zo weinig van herinneren.. helaas heb ik nog steeds tot op de dag van vandaag een rare vingertop.. vreselijk voor je zusje ook om zoiets te zien.. bizar

  • O jee van een brug afgevallen, wat heftig zeg! Werkt je hand wel nog normaal, naast de vervelende vingertop? Gek hè dat sommige stukjes zo weg kunnen zijn?! Alsof het een film is die je ooit ergens hebt gezien en je maar vaag kan herinneren.

 3. Manon schreef:

  Wauw wat is dit bizar en schokkerend. Ik heb een auto ongeluk meegemaakt, maar kan ik denk ik niet zo vergelijken met dit maar ik snap die angst wel

 4. Leonie schreef:

  Wat goed dat je het nu ook beschreven hebt. Ik kan het me nog zo goed herinneren allemaal, misschien wel vooral omdat het net voor onze bruiloft was. En inderdaad, met deze mooie blog als gevolg heeft het ergens ook een positief puntje.

 5. Linda schreef:

  Het is onbegrijpelijk hoe een leuk dagje zo om kan slaan en je leven daarna nooit meer hetzelfde kan zijn. Ik vind je enorm dapper en een voorbeeld voor velen. Want jouw positiviteit werkt aanstekelijk!

 6. Wat heftig meid!
  Hoe zo een leuke dag veranderde in een pijnlijke nachtmerrie.. Dat moet echt shockerend geweest zijn voor jou!!
  Ben benieuwd naar je volgende blogpost ?

  • Gek ja dat zo iets in één keer helemaal om kan slaan. Maar uit elke situatie, hoe vervelend het ook is, komt iets positiefs. Soms moet je even opzoek, maar er is altijd iets! Bedankt voor je lieve berichtje!

 7. Ellis schreef:

  Heel mooi en knap dat je dit deelt! Respect! Xx

 8. Robin schreef:

  Respect mandy voor je openhartige blog ? Knap hoe je zo vol in t leven staat en geniet van kleine dingen ?!

 9. Sarah schreef:

  Super heftig, vind het ook zo bizar dat zoiets in een boomstam attractie kan gebeuren. Hoe vaak ben ik daar zelf wel niet in geweest en al die kinderen elke dag… je bent een topper Mandy! ♡

 10. Noortje schreef:

  Raar om dit nu zo te lezen ik ben gisteren namelijk met mijn 2 zoontjes en begeleiding naar kalkar geweest en hebben ook in de boomstammen gezeten. Gelukkig zijn wij er wel heel uit gekomen en vonden we het leuk. Bizar om dan nu dit over jou te lezen. Gelukkig ben je idd een sterke vrouw en heb je je leven weer goed opgepakt. We hebben echter gisteren een ander ongeluk voor onze ogen zien gebeuren. We liepen naar de kartbaan om te gaan karten maar besloten eerst eens even te kijken. Nou na een aantal ronden ging het flink mis. Een jongen van ongeveer 14 jaar reed tegen de banden op en een meneer erachter kon niet op tijd remmen of uitwijken. Hij reed vol met zijn kart op de jongen en belande met de kart op het hoofd van de jongen. Echt heel heftig. We weten niet hoe het verder is gegaan met de jongen maar wij zijn zelf niet meer gaan karten.

  • Hi Noortje, jeetje jullie hebben ook iets meegemaakt daar. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje en pretparken blijken dan ineens toch niet meer zo veilig te zijn als je in eerste instantie denkt. Nu is het denk ik ook zonde om nooit meer iets te ondernemen, maar het is niet zonder risico. Je staat er alleen nooit bij stil, tot er iets gebeurd. Hopelijk is de jongen er goed vanaf gekomen! Fijn overigens dat je je verhaal hier deelt en bedankt voor je lieve compliment!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.