♥ Nom nom nom tag

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Jorien schreef:

  Dit is letterlijk een heerlijke tag! Erwtensoep met rijst lijkt me inderdaad een aparte combi, maar misschien moet ik het maar eens proberen 😉 Mijn favoriete toetje is denk ik toch wel kaneelijs (met apfelstrudel of gewoon alleen het ijs). Maar ben sowieso een toetjesfan!

 2. Manon schreef:

  Wat leuk om te lezen, erwtensoep vind ik dus echt niet lekker haha en kaas wel, maar ik doe wel rijst in mijn tomatensoep, dat vind ik veel lekkerder van vermicelli hihi. 🙂

 3. marieken schreef:

  Ik ben ook een grote fan van soep, fijn ook dat je er meestal niet zo veel afwas van hebt 🙂 Als je een keertje de ombre taart maakt, dan kom ik graag een stukje proeven…

 4. Isabel Cristina schreef:

  Wat een leuke tag, deze kende ik nog niet. Erg handige top over die waterkoker, zie ga ik onthouden! 😀

 5. Jenny schreef:

  Oooh die taart!!

 6. Marcella schreef:

  Leukkk om te lezen! Ik wil nog steeds graag zelf tomatensoep maken. Lijkt me echt zo heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.