♥ New in| handige Rosti Mepal To Go

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Manon schreef:

  wauw wat handig allemaal, die drinkfles ga ik denk ik aanschaffen voor op mijn bureau want deze ziet er dan wel wat beter uit dan mijn plastic flesje water haha ! 🙂

 2. Diana Mieczan schreef:

  What a brilliant water-bottle:) Have a great day, love.

 3. Brigitte schreef:

  Hoihoi, Ik ben op zoek naar een mooie functionele lunchbox, en deze is inderdaad erg strak en functioneel. Maar kun jij mij vertellen hoeveel boterhammen je hier in zou kunnen doen? Gewoon dubbele boterhammen en dan doorsnijden, op de “ouderwetse” manier dus hahaha Ben benieuwd 😉

  • Goede vraag! Ik denk dat er zeker 6 boterhammen inpassen. Ik heb nu geen brood om het uit te proberen, maar het is zeker geschikt voor veel brood.

   • Brigitte schreef:

    Als dat zo is zou het perfect zijn want ik ben namelijk op zoek naar een trommel waar 6 boterhammen in passen en die kon in nooit vinden, hooguit voor 4.

    • Ik denk dat het er echt in past. Ik weet niet of je in de buurt woont van een V&D, Marskramer of Blokker, want daar verkopen ze Rosti Mepal. Wellicht kan je het daar beter inschatten. Maar door de extra laag kan je er voor mij gevoel wel 6 boterhammen in kwijt. Je kan het ook binnen 30 dagen terugsturen bij de online shop van Rosti Mepal als je het daar bestelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.