♥ My life in 20 questions tag

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Leonie schreef:

  Wat een superleuke tag, groene thee is inderdaad zo lekker <3

 2. Wendy schreef:

  Leuk blog Mandy :-)!

 3. marieken schreef:

  Goh, is de zomer jouw favoriete seizoen? 🙂
  Ik zal volgende keer eens aan je snuffelen, ben benieuwd naar dat lekkere luchtje van meneer Dominguez.

 4. Marlies schreef:

  Leuke blogpost! Wat zou ik doen met 1 miljoen? Ik denk een paar hele mooie reizen maken, ik heb nog zoveel op mijn lijstje staan. Maar ook een mooi appartement in Amsterdam kopen op een mooie locatie 😉 .

 5. Jana schreef:

  Leuk geschreven ! Die droombestemming vind ik geweldig al ben ik niet zo fan van dat doorschijnende bad haha x

 6. Sas schreef:

  Jaaaaa naar de BSB. Gaaf ik was er in 2012 ook … 🙂

 7. Gemma schreef:

  Backstreet Boys 🙂

 8. Dana schreef:

  Leuke tag! De vragen zijn lekker afwisselend, ik ben juist geen dimsum liefhebber. Je hebt wel ene leuke blog, gelijk gevolgd op bloglovin’ 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.