♥ 5 x Musthaves voor de zomer

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Sandra schreef:

    Voordat ik in maart op reis ging kocht ik ook een badpak, voor het eerst. Eigenlijk is het zó fijn! Vooral tijdens het zwemmen en snorkelen als je op vakantie bent haha. Die opblaasbare unicorn en ananas vind ik trouwens echt geniaal. :p

    • Ja het lijkt mij eigenlijk ook wel fijn, vooral als er golven zijn hihi. Misschien moet ik toch de stap nemen. Ja ze zijn geweldig he! De ananas is ook mijn favoriet. Gelukkig hoeven ze ook niet zo duur te zijn.

  2. Jessica schreef:

    Ik vind die floaties toch zo leuk 😀 Bij Alehop (Spaanse keten) hebben ze er inmiddels ook heel veel en ik zag er laatst een aantal bij de Xenos die me wel tof leken. Misschien toch maar eens een inslaan haha ;p En dan hopen op goed weer deze zomer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.