♥ Liefde en geluk met More Initials van Lucardi

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Dagmar schreef:

  Echt een stralend artikel heb je erover geschreven, echt een prachtige ketting!

 2. Mariëlle schreef:

  Ik vind zulke subtiele kettinkjes altijd erg mooi, zeker in rosé goud 🙂

 3. Oh wat een mooierd! Ik vind deze ketting heel bijzonder door de bedeltjes die je zelf kunt samenstellen. Ik zou voor mezelf iets kiezen wat staat voor de liefde voor mijn gezinnetje. Lijkt me heel mooi om zo’n ketting te dragen :).

 4. Michaela schreef:

  Wat super schattig! Ik houd van rose goude sieraden!

 5. Sarah schreef:

  Wat een schattige ketting! Rosé goud vind ik ook zo mooi <3 Mooie foto's heb je ook gemaakt trouwens!

 6. Jana schreef:

  Ooh wat een schattig en mooi kettinkje! 🙂

 7. Heel mooi en delicaat 😀 Super schattig!!

 8. Deisy schreef:

  Wat een prachtige ketting zeg en wat heb je er een mooi bericht omheen gebouwd. X

 9. Erg mooie en subtiele ketting. Ik zou er zeker een hartje aanhangen!

 10. Bethany schreef:

  wat een mooi artikel. Ik zou voor layered gaan, want ik ben er echt fan van. Ook zou ik kiezen voor de rosé kleur, want dat zou matchen met mijn horloge! Mooie ketting hoor Mandy <3

 11. Marloes schreef:

  Wat een mooie subtiele ketting is dit. Heel pretty!

 12. Jorien schreef:

  Moooi!! Rosé sieraden vind ik altijd erg mooi, maar ook goudkleurig of zilver (ik heb niet echt een voorkeur). En met kettinkjes houd ik van óf een statement ketting óf iets heel subtiels, dus dan past zoiets als dit wel heel mooi 🙂

 13. Eefje schreef:

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! De ketting is ook mooi trouwens, leuk dat je de bedels kunt switchen! Ik ben heel nieuwsgierig naar waar je dat glazen kistje met witte randen vandaan hebt? 🙂 Zou namelijk top staan in mijn etalage hihi

 14. Diana Mieczan schreef:

  Wow, what a stunning necklace:) Have a great day, darling.

 15. Rachel schreef:

  jij hebt ook voor erg mooie bedeltjes gekozen ik had M&R en ben er ook erg blij mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.