♥ Guilty Pleasure # 4: Backstreet Boys (deel 1)

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Reismeisje schreef:

  Whahahaha!!!!! Fantastisch! En superleuke foto’s! Ik vond zelf de Backstreet Boys ook altijd te gek; nu wat minder, maar ik voel nog steeds een soort van jeugdsentiment als ik een liedje van hen hoor!

 2. ines schreef:

  hihi leuk 😀 Ik was vroeger ook fan van BSB maar dat is ondertussen al wat overgewaaid 😛

 3. Greta schreef:

  Nieuw BSB vriendinnetje 😉
  Vond het ook erg gezellig met jullie. Leuke blog weer.

  Fijne zondag xxxx

 4. Jana schreef:

  Het lijkt me echt pure nostalgie! Ik was vroeger nergens megafan van.. bij mij veranderde dat altijd keisnel 🙂

 5. marieken schreef:

  Zo te zien had je echt een heel goed plekje! Ik was vroeger meer Metallica fan, inclusief oversized kleding, bandshirts en dr Martens 🙂

 6. Jorien schreef:

  Aah super leuk! En echt gaaf dat je naar 2 concerten bent geweest 🙂 Voor mij blijft het gewoon lekker old-skool, heerlijk meeblèren als er weer een bsb liedje op de radio is 😉 Was geen enorme fan van ze, ook niet van de Spice Girls, maar de muziek blijft leuk om te horen!

 7. Eefje schreef:

  Wat gaaf om te zien! Ik was/ben meer van de rockmuziek en vind het te gek om naar concerten te gaan, maar kan het echt niet opbrengen om uren in de rij te gaan zitten of staan.. Respect! 🙂

 8. Kim schreef:

  Geweldig dit! Ik ben ooit overgelopen van het Spice Girls kamp naar het BSB kamp. Inmiddels is het weer een beetje gezakt, maar toch vraag ik me af en toe af of ik niet toch mijn cd collectie compleet moet maken haha.

 9. Gemma schreef:

  Zo leuk om te lezen!! Ik had ook kaarten voor het concert in Rotterdam maar kon achteraf niet gaan, jammer! Was leuk om ze weer een keer live te zien. Ben nu geen echte fan meer maar het blijft toch nostalgie. Weet ons concert in de Arena nog goed toen we helemaal vooraan mochten staan…;)

  • Welkom terug :). Wat jammer dat je niet kon gaan, weet zeker dat je het leuk had gevonden. Ze komen van de zomer naar Oostende en Essen, mocht je nog willen gaan… De show in de Arena is echt mijn BSB hoogtepunt, wat was dat leuk!

 10. Backstreet Boys schreef:

  Nooit fan geweest van Spice Girls, maar de Boys hebben mij altijd weten te raken.

  Concert was idd super gaaf. Bedankt voor het verhaal, erg leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.