♥ Mijn guilty pleasure #2

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Marloes schreef:

  Geniaal programma inderdaad! Ik ben helaas niet de beste koopjesjager ever…:)

 2. Marieken schreef:

  Klinkt als een interessant programma. Nog nooit gezien, maar laatst was er wel een aflevering van two broke girls op tv waarbij Caroline flink bezig was met het verzamelen van couponnetjes.

 3. lee schreef:

  vooral met eten geef ik veel uit, ik gebruik altijd zo’n smoes van: ooh heb je wel verdient / kom op, dit heb je thuis niet in de koelkast liggen hoor ;d of wees ff gezond, je eet nu lekker iets anders, variëren right?

  Maar couponing zou wel cool zijn, ik had zoiets 1x van een vriendin gehoord. Ik dacht gelijk dat het te mooi was om waar te zijn, dat een coupon maar geldt voor 1 product ofzo haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.