♥ Met één munt kan je rijk en gelukkig worden

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. edwin schreef:

  Dag Mandy,

  Wat een prachtige blog heb je geschreven en sowieso vind ik jou blog een verijking voor mensen die naar duurzaam geluk zoeken. Al zouden maar net wat meer mensen dit soort blogs lezen, dan zal er al meer positiviteit zijn in de wereld. De éénmunt theorie is goed gevonden haha. De manier hoe jij dit belicht is gewoon heel tof.

  Ik schrijf zelf gratis cursussen en eentje daarvan is : Hoe word je gelukkig met jezelf: https://jouwnatuurlijkegezondheid.nl/2018/10/20/hoe-word-je-gelukkig-met-jezelf/

  Ik zou het ontzettend tof vinden als je even naar de cursus kijkt en of je denkt dat het waarde heeft voor mensen. Mocht dat het geval zijn, misschien kan deze gratis cursus dan eens delen op social media of op je website. Niks moet uiteraard!

  Hartelijke groet,

  Edwin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.