♥ Market Garden en een stapje terug doen

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Svenja schreef:

  Heerlijk he, die laatste zonnestralen deze week <3 Je maakt mij trouwens zoals altijd weer jaloers met je heerlijke food foto's!

 2. Reismeisje schreef:

  Leuk verslag weer :-)! Gaat lekker met All lovely things he?!

 3. darcy schreef:

  Ik kende je blog nog niet maar vind hem erg leuk!

 4. Anna schreef:

  Ik heb het ook beleefd haha! Ik heb er een toevallig ook een artikel over gemaakt op mijn blog haha!!!

 5. Maaike schreef:

  Wat een heerlijk eten zit er tussen ! <3

 6. Wanda schreef:

  Leuk overzicht! Ik heb het e.e.a. op tv gezien en moet bekennen dat veel dingen toch ook nog wel onbekend waren. In het buitenland gaan we altijd wel even naar een museum maar in eigen land blijft het er helaas vaak bij…

 7. Michaela schreef:

  Die kanten peplumtop van de primark is echt super mooi! Staat je ook heel goed!

 8. Dana schreef:

  ieeeekkk jakkes spinnen! Je hebt ook lekker genoten van de laatste zomerse dagen ;D

 9. Jolet schreef:

  Leuk om te zien! En zonder make-up ben jij nog steeds hartstikke mooi 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.