♥ Mandy im Schnee #2

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Marloes schreef:

  Knap hoor! Ik denk niet dat iemand mij ooit nog op ski’s gaat zien! 🙂

 2. Michaela schreef:

  Wauw, het uitzicht van boven is echt prachtig!

 3. Dina schreef:

  Heel leuk om te zien en te lezen. Ik ben eens op wintersport geweest en dat was geweldig eigenlijk (maar goed dat is al jaren geleden). Ben benieuwd waar je volgend jaar heen gaat, maar goed, dat duurt ook nog wel even.

 4. Marieken schreef:

  Ik hou niet van sneeuw, maar het ziet er wel erg mooi uit!

 5. Eefje schreef:

  Wauw, wat een mooie foto’s! Skiën is leuk, ik ben jaloerrrs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.