♥ Alweer een week vol lekker eten en Primark

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Zo balen dat je te laat kwam in Den Haag door de file. Ik had mijn wekker die dag al om 5 uur staan en zat om half 7 in de auto. Waren waarschijnlijk net de file voor. Verder heb je wel een fijne week gehad met lekker veel eten. Ik zal je shoplog nog even bekijken vanavond!

 2. Fleur schreef:

  Wat super leuk om te lezen! Ik heb je helaas niet meer gezien bij de Primark 🙁

 3. Sarah schreef:

  Prince is echt te schattig voor woorden!

 4. Deisy schreef:

  Wat een geweldige kersttrui zeg: staat je ook gewoon goed, you can pull that really off lady 😉 En eten ziet er echt heerlijk uit: zit nu mijn vriend aan zijn mouw te trekken dat wij ook weer snel Sushi moeten eten hihi …

 5. Petra schreef:

  Er komen inderdaad een heleboel heerlijke dingen voorbij, echt leuk om dit artikel te bekijken…

 6. Fabienne schreef:

  Wat een heerlijke foodfoto’s.. Sumo is mijn favoriete restaurant!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.