♥ De laatste loodjes; to do list voor het derde trimester

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Rachel Kromdijk schreef:

    Ik ben echt zo benieuwd.. het wordt nu echt spannend!

  2. Heel herkenbaar wat je zegt. In het begin kruipt de tijd en ineens… vliegen de weken voorbij! Krijg soms wel een beetje stress van het idee en denk “heb ik alles”? Maar goed, ik probeer er maar op te vertrouwen dat dat straks wel op zijn pootjes terecht komt en er altijd dingen zijn die je achteraf anders had willen doen. Het is natuurlijk ook gewoon nog nieuw 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.