♥ Kruidvat 1+1 actie

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. Marieken schreef:

  De kleur van de lip polish vind ik erg mooi, en benieuwd hoe de kleuren van de oogpotloden je staan!

 2. Manon schreef:

  ik was zelf op vakantie dus hoop deze zaterdag even bij Trekpleister langs te gaan daar is het dan ook 1+1 🙂 Leuke dingen heb je gekocht die oogschaduw stick kende ik nog niet maar die is echt heel mooi, net als de blauwe potloodjes wat een mooie kleuren!

 3. Jana schreef:

  Je hebt leuke spullen gekocht 🙂 Die 2 potloden vind ik erg mooi, lekker felle kleurtjes 🙂

 4. Bianca schreef:

  Je hebt mooie producten uitgekozen! Zelf kon ik helaas niet hopelijk is er over een paar maanden weer zo’n actie x

 5. Daniëlle schreef:

  Ik heb al veel positieve reacties gehoord over de lipgloss, ben zo benieuwd naar jouw oordeel!

 6. Sarah schreef:

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik heb zelf twee lakjes van L’oreal gekocht en een oogpotlood en wenkbrauwgel van Catrice 🙂 Wat erg dat twee meiden ruzie gingen maken zeg!!

 7. Svenja schreef:

  Mooie producten! Vooral die Made to stay glossjes van Catrice lijken me heel erg fijn!

 8. Wilma schreef:

  Leuke aankopen, fijne kleurtjes voor de zomer!

 9. Anouk schreef:

  Wat een leuke producten heb je gekocht! De essence concealer is een groot favoriet bij mij. De essence foundation vind ik ook erg fijn. Ben benieuwd naar de Catrice lip polish!

  • Ik heb ooit eens de Catrice foundation gekocht, mijn huid reageerde daar erg slecht op. Sindsdien ben ik altijd een beetje huiverig. Maar super fijn dat het voor jou goed werkt, scheelt echt veel geld.

 10. Jorien schreef:

  Die primer lijkt me erg fijn! Gebruik eigenlijk nooit een primer maar denk dat het zowel voor mijn huid als voor de houdbaarheid van mijn make up beter is! Ben ook wel benieuwd naar de concealer! Hopen dat er snel weer zo’n actie komt 😉

 11. Silvy schreef:

  Wauwie, je hebt goed ingeslagen zie ik zo! Leuke producten heb je gekocht ^_^

 12. Diana Mieczan schreef:

  That lip polish is stunning. That red share is so beautiful:) Have a great day, lovely.

 13. ines schreef:

  Fijne koopjes!

 14. Saskia schreef:

  De oogpotloden zien er echt super uit! Leuke aankoopjes.

 15. Roos schreef:

  Ik ben erg benieuwd naar de concealer! Lekker ingeslagen… Ik heb heel bewust de 1+1 actie overgeslagen (drukte en de portemonnee haha)

 16. Rosanne schreef:

  Zo jij hebt lekker ingeslagen haha. Die oogpotloden moet ik hebben, die zien er leuk uit zeg. liefs x

 17. Dionne schreef:

  Wat een mooie aankopen!

 18. Tessa schreef:

  Wat een fijne koopjes allemaal! Ik vind die potloden van Catrice heel mooi!

 19. Johnc62 schreef:

  A big thank you for your article.Really thank you! Cool. debeagfeaefc

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.