♥ Knuffelen met Orang-Oetans in Bukit Lawang

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. Rilana schreef:

  Wat een mooie foto’s zeg! Ik bekijk ze liever in de dierentuin haha 🙂

 2. Wouw Mandy wat super bijzonder en stoer. Heel tof!

 3. Northflix schreef:

  Mooie foto’s en wat bijzonder om mee te maken!

 4. Fleur schreef:

  Wat lijkt me dit toch een mooie ervaring! Wat een prachtige foto’s ook! Al die aapjes dan ook, om te smelten!

 5. debby schreef:

  In 1 woord WAUW. Wat moet dit het ultieme gevoel van geluk moeten hebben gegeven. Prachtig.

 6. Mariëlle M schreef:

  Wat een super gave foto’s en aaah die apen <3

 7. alexa schreef:

  wat leuk maar weet niet of ik het zelf zou durven!

 8. saskia schreef:

  Wat ziet het er allemaal onwijs gaaf uit en wat een prachtige foto’s. Dit moet een onwijs mooie herinnering voor jullie zijn.

 9. Justine schreef:

  wauw, wat een mega gave ervaring! Ik vind orang oetangs zulke gave beesten. Echt bijzonder!

 10. Miek schreef:

  Waah echt super vet?!! Hopelijk kunnen wij ook nog zoiets in Indonesië doen!

 11. Sheelagh schreef:

  Wow Mandy wat een avontuur. Magisch gewoon die orang oetans. Fantastisch echt!

 12. Ilse schreef:

  Wauw, wat geweldig zich! Dit zou ik echt héél graag ook eens doen!

 13. Diana Mieczan schreef:

  Oh my goodness, what an amazing adventure! Kisses, sweetie.

 14. Wat een gave ervaring!!

 15. Sarah schreef:

  Waauw, wat gaaf Mandy! Ik wil hier ook zoooo graag naar toe nu! Prachige foto’s! En wat cute dat die baby Orang Oetan je vriend zo beet hield!

 16. Simon schreef:

  Hi Mandy ,

  Gaaf om te zien hoe jullie makkelijk contact maken met de orang oetans. Super.
  In 2017 zal ik een rondreis maken door Indonesië.
  Gunung Leuser op Sumatra zal ik ook een aantal dagen verblijven. Hoop dit ook mee te maken. Grt Simon

 17. karen schreef:

  wat een onwijs gave reis! erg bedankt voor je tips + inspiratie voor mijn eigen reis :). Hebben jullie de jungle tocht ook via on the rocks geboekt? en zijn jullie ook nog bij het tobo meer geweest? zo ja hoe zijn jullie daar heen gegaan? ik ben erg benieuw! groetjes.

  • Hallo Karen, bedankt voor je leuke berichtje! Leuk om te horen dat je er iets aan gehad hebt. Wij hebben de tocht ook bij On the Rocks geboekt. De prijzen liggen allemaal bij elkaar en we waren er zo zeker van dat het officieel was. Je hoort de laatste tijd dat er illegale gidsen zijn. Het Tobomeer hebben wij over geslagen. Vooral omdat we verschillende verhalen hoorden en we de tijd dan liever aan andere dingen wilden besteden. Maar je kan er vanaf Medan met de bus naartoe. Wanneer gaan je? En hoe lang ga je naar Indonesië?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.