♥ (Kerst) cadeaus onder de 40 euro

Share

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Rachel schreef:

    Wat heb je weer een fijne tips gegeven, ik had zo geen idee wat ik iedereen moest geven.. dus mijn moeder en zus krijgen een dagje sauna van mij (Samen met mij haha) mijn man was pasgeleden nog jarig die kreeg een duur luchtje dus daar hou ik het op. Mijn vader wil ik een fotoboek geven met alle foto’s tot mijn trouwen (8.8.2019) en dan een tekst erin zetten dat ik ze dankbaar ben dat ik zo’n fijn huis heb gehad waarin ik mocht opgroeien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.