♥ Van Kalkar Wunderland naar het ziekenhuis | Leven met een hersenletsel II

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Marije schreef:

  Wauw, helemaal stil van. Mooi dat je dit deelt. Wat een sterke en positieve vrouw ben jij toch!

 2. Kim schreef:

  ik wist nog niet hele verhaal, maar heftig Man! ?

 3. Manon schreef:

  Wow wat heftig, ik heb je vorige verhaal ook even gelezen en schrok er wel van zeg. Ik vind die boomstammen altijd zo gevaarlijk, je moet jezelf gewoon echt goed vasthouden. Wel echt goed hoe je in jet leven staat, ik geniet er zelf ook wel echt van maar vind ook dat veel meer mensen dat eigenlijk zouden moeten doen

 4. Dennis schreef:

  Ja heftig. Ik had vanmorgen deze post nog niet gezien. ❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.