♥ New in| Kaarten van Koetjes & Kaartjes

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Wat een leuke verjaardagskalender! Die kaarten vind ik ook heel leuk. En de paperbag ziet er tof uit, had het nog nooit gezien.

 2. Deisy schreef:

  Wat een leuke spulletjes allemaal zeg: vind de kaartjes van Koetjes & Kaartjes ook altijd zo lief! Wat een prachtig rek heb je trouwens in je kamer staan, ben benieuwd naar de DIY. Wel heel knap zeg 🙂 X

 3. Daphne schreef:

  Deze kaartjes zijn zo leuk! Ik zou ze zo in een lijstje doen en ophangen aan de muur 🙂

 4. Sarah schreef:

  Ahh, super leuk die kalender zeg! En wat een gaaf pronkrek heb je 🙂

 5. loesblogt schreef:

  Wat een toffe producten! Echt onwijs leuk. Ik kan ook wel een aantal plaatsen ontdekken in mijn kamer waar ik die zou willen hebben. Wat heb jij een tof interieur!

 6. Michaela schreef:

  Oh wat zien die er gaaf uit!

 7. Jorien schreef:

  Echt heel leuk! Ik bedacht me gister dat ik nog een aantal fotolijstjes moet vullen en dat wil ik doen met kaarten, dus dit komt min of meer als geroepen! Ik ga zeker een kijkje nemen 🙂 Je hoekje met pallets en de paperbag ziet er wel heel gezellig uit zo 🙂

 8. Anouk schreef:

  Oh wat een leukies! Super tof om als decoratie te gebruiken! Love it!

 9. Elze schreef:

  Leuke spulletjes heb je besteld! Ben zelf ook gek op zwart-wit prints! 🙂

 10. Liliane schreef:

  Wat een gezelligheid in een doosje!
  Ik vind de ‘gefeliciflapstaart’ kaart erg leuk want zo feliciteer ik vaak mensen haha

 11. alexa schreef:

  ze zien er echt super leuk uit!

 12. Svenja schreef:

  Aaaaah ze zijn zo leuk allemaal <3 Ik heb ook een paar van dat soort kaartjes met quotes ingelijst en in de woonkamer staan, geeft zo een leuk sfeertje!

 13. Daphne schreef:

  De kaartjes zijn heel tof! Wat ook een leuk hoekje daar met de pallets. Heel gaaf. Liefs Daphne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.