♥ Josephine Coffee, de plek in Arnhem voor koffie

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. lee schreef:

  ziet er echt heel erg gezellig uit 🙂

 2. Ines schreef:

  Ziet er een fijn plekje uit!

 3. Rachel Kromdijk schreef:

  ziet er super gezellig uit! liefs x

 4. Croco Jill schreef:

  Zo lekker! Maandag weer lekker samen koffie drinken, van die kleine dingen waar je écht gelukkig van wordt!

 5. Marlies schreef:

  Ziet er echt verrukkelijk uit! Wat een keuze idd. Ik heb vorige maand bij Dudok in Arnhem een high tea gedaan, ook een aanrader om een keer wat te gaan drinken. Hele leuke sfeer daar.

 6. Ik ben ook echt dol op leuke koffiehuisjes. Zo leuk, dat ik er ben gaan werken als bijbaantje. Hele dag door lekkere koffies drinken 🙂

 7. Wendy schreef:

  Hey, die kende ik nog niet! Leuk om te onthouden!

 8. BeautyblogLaura. schreef:

  Ziet er echt goed uit! xx

 9. robin schreef:

  het ziet er yummy en gezellig uit! ze hebben een leuke inrichting

 10. Sas schreef:

  Ik lus geen koffie maar ziet er wel heel erg gezellig uit 🙂

 11. Marcella schreef:

  Ik hou heel erg van leuke koffietentjes, zo gezellig! Ik blogde vandaag net zelf over een toffe hotspot in Leeuwarden. Arnhem staat op m’n wishlist, ik ben er nooit geweest, maar ik lees er erg gorilla over. Dit tentje lijkt me ook echt top!

 12. joris schreef:

  Ik ben verschillende keren bij Josephine geweest het ziet er allemaal lekker uit maar de bediening is uitermate slecht. 20 minuten voordat je geholpen wordt is normaal. En als je daar wat van zegt wijst het personeel vooral naar elkaar. Niet prettig. Jammer dat ze daar niets aan doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.