♥ Liefde voor de Instaswap

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Svenja schreef:

  Wow, wat een ontzettend leuk concept. Leuk om iemand te verassen en ook spannend wat je zelf gaat krijgen. Leuke manier om nieuwe producten te ontdekken. De cadeautjes die jij kreeg waren trouwens prachtig ingepakt, bijna zonde om uit te pakken!

 2. Sarah schreef:

  Wat een leuk pakketje heb je gemaakt en gekregen! Lijkt me zo leuk om mee te doen 🙂 als er nog een komt doe ik mee!

 3. Priscilla schreef:

  Wat super leuk zeg! Het lijkt me enorm spannend op wat te kopen voor een ander maar nog spannender lijkt mij het openen van je gekregen kado’s!

 4. Ah wat een onwijs leuk initiatief! Je hebt er echt heel veel tijd in gestoken! Ziet er super tof uit. Je hebt ook een leuk pakket terug gekregen.

 5. ines schreef:

  Wat een fijn idee om mee te doen 😀

 6. Deisy schreef:

  Wauw, wat een ontzettend leuk idee zeg en jouw pakketje is echt prachtig: zo ontzettend creatief! Het lijkt mij wel ontzettend leuk om een keer mee te doen met zoiets, alleen ben ik niet zo creatief (althans niet zo goed met papier haha) als jou.. zou me dan echt lullig voelen als iemand mijn lelijke pakketje krijgt en ik een hele mooie hahaha!..

 7. Oh dat kende ik nog helemaal niet! Wat een ontzettend leuk idee, zeg! x

 8. Nogmaals bedankt voor je mooie swap! Ik ben er nog steeds blij mee!
  En een leuk artikel heb je geschreven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.