♥ Instagram tag

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Liliane schreef:

  Wat leuk om te zien! 😀
  Ik begin ook een lichtelijke obsessie te krijgen met Instagram, of misschien heb ik die al 😛
  Leuk dat je in januari ook weer meedoet met de challenge, je maakt zulke toffe foto’s!
  Wat betreft de spontaniteit van Instagram vind ik dat je helemaal gelijk hebt. Ik ben de laatste tijd ook kritisch door mijn volglijst aan het gaan om precies die reden, alleen maar wit is mij te wit. Ik vind het veel leuker om te zien waar iemand mee bezig is.

 2. Michaela schreef:

  Ik ben zo jaloers op je pomeranian Prince, ik wil er zo graag een haha!

 3. Erg leuke tag. Ik heb een soortgelijke tag al eens ingevuld op mijn blog!

 4. Svenja schreef:

  Wat een leuke tag. Je hebt echt prachtige foto’s geplaatst. En zelf sta je altijd ontzettend mooi en stralend op de foto, heel leuk om te zien. Lief dat je mij hebt getagd! <3

 5. Mariëlle schreef:

  Wat onwijs lief van je, dankjewel! Ik haal het niet meer voor het einde van dit jaar (haha dat duurt ook niet meer zo lang) maar ik ga hem zeker overnemen 🙂

 6. Danielle schreef:

  Wat ontzettend leuk dat je The Instagram Tag hebt ingevuld die ik heb bedacht! Toen ik de tag op 13 december 2014 bedacht (http://culturalize.nl/2014/12/instagram-tag/), had ik niet verwacht dat het zo’n succes zou worden.

  Eén van de regels die ik bij de tag bedacht, was dat bloggers die de tag overnamen Culturalize.nl zouden linken (wel zo fair vind ik), ergens is dit helaas misgegaan. Ik zou je daarom willen vragen alsnog een link naar mijn blog toe te voegen in jouw artikel. Dan zet ik jouw blog weer bij de lijst op mijn blog (http://culturalize.nl/2014/12/leuke-bloggers-die-instagram-tag-invulden/).

  Natuurlijk is het ook erg fijn als je dit deelt met de bloggers die jij weer hebt getagd.

  Laat je van je horen? Dankjewel!

  Liefs Danielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.