♥ Project Positief Instagram Challenge

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Marloes schreef:

  Erg leuk en inspirerende challenge! Leuke foto’s heb je er bij geplaatst! Ik had de 100 HappyDays pas gedaan, dat helpt ook echt om te genieten van de kleine dingen.

 2. Maaike schreef:

  wat leuk dat je ook de project positief challenge hebt gedaan, ik deed ook mee 😀 Was echt heel leuk om te doen !

 3. ines schreef:

  Wat fijn! Ik heb hem ook meegedaan, was héél erg leuk om te doen 🙂

 4. Dana schreef:

  Ik deed niet mee aan de challenge, maar het lezen en zien ervan vond ik zo leuk! Onwijs mooie quote heb je gekozen 🙂

 5. Jill schreef:

  Wat een leuk artikel! Jij bent zo goed een voorbeeld voor velen Mandy, het is ook niet altijd makkelijk om in jou schoenen te staan maar als ik iemand ken die zich altijd overal vol voor inzet ben jij het wel! <3

 6. Maaike schreef:

  Ik heb het vaak voorbij zien komen, het Project Positief van Dagmar! Erg leuk initiatief 🙂 Wat een lieve foto trouwens met je vriendje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.