♥ Inspirational Quotes #6: Foodspiration

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Jorien schreef:

  Die eerste quote is zo waar! Ik merk het gelijk (aan alles eigenlijk) als ik een paar dagen ongezond heb gegeten, dan kan ik sporten wat ik wil, maar blijf me ‘plofferig’ voelen. Als ik dan weer gezond ga eten is het opgelost 🙂 En dat lijstje ‘look great, feel great’ is erg handig!

 2. Sarah schreef:

  Wat een fijn artikel weer, heel leuk! Ik ga gauw die ‘applepie’ eens proberen 🙂

 3. Oum Feerozah schreef:

  De tweede Quote vond ik het leukste vooral omdat hij op mij toepasbaar is!

 4. marieken schreef:

  Ach gut, dat tekeningetje van die appel die in twee-en gesneden wordt…. Lijkt me trouwens wel bijzonder lekker, dat gezonde appeltaartje.

 5. ines schreef:

  Handige inspiratie en tips!

 6. Diana Mieczan schreef:

  Brilliant and I love that fit tip. So true! Have a great day, darling. xo

 7. Marlies schreef:

  Wat een leuk blog heb je weer geschreven en helemaal mijn ding ;). Mijn beste fit tip is om zelf te ontdekken dat gezond eten gewoon veel lekkerder is dan gesuikerd of gezout eten. Als je bewust suiker en zout (waar mogelijk) schrapt en ontdekt dat er andere manieren zijn zoals het kweken en gebruiken van (je eigen) lekkere tuinkruiden of bijvoorbeeld een ansjovis gebruiken als zoutje (in je pasta), dan wordt het een sport op zich. Ik ben echt veel fitter geworden en veel vermoeidheid kwijt geraakt! Leuk!

 8. Frederique schreef:

  Heel leuk om te lezen deze food inspiration! 🙂 xx Frederique – http://fablefrique.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.