♥ Inspirational quotes #2

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Michaela schreef:

  Ik vind de 5e quote heel mooi!

 2. Selva schreef:

  Heel mooi stuk en heel erg inspirerend! Ik kan er wat van leren 🙂

 3. Aimee schreef:

  Goede quotes! En mooi om te lezen hoe positief je in het leven staat, erg inspirerend! =)

 4. Kim schreef:

  Mooi, i love quotes!

 5. Marlies schreef:

  Inspirerende blogpost! Ik vind de quote van Charles Darwin zo mooi. Degene die om kan gaan met verandering overleefd. Mooi dat je de dingen hebt gevonden die je nu zo leuk vind om te doen na je ongeluk. Ik heb na een vervelende periode ook het (acryl)schilderen ontdekt. Als dat niet was gebeurd, had ik daar nooit de tijd voor genomen om het te leren. Nu is het een passie geworden.

  • Bijzonder is het hè, dat je na een mindere periode pas dingen ontdekt die je eigenlijk heel erg leuk vind om te doen. Ik moest echt nadenken toen ze aan mij vroegen wat mijn hobby’s waren, nu heb heb ik er honderden.

 6. Marieken schreef:

  Oprah heeft vaak geweldige quotes!

 7. Dana schreef:

  Geweldige quotes! Love them <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.