♥ Indrukwekkende Cruise

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Mariëlle schreef:

  Pffff ik heb dit nog nooit gedaan, maar WOW dit gaat op mijn to do list!

 2. Northflix schreef:

  Ik heb een paar jaar geleden een mini-cruise gemaakt van 5 dagen. We voeren eerst van Amsterdam naar Kopenhagen en daarna door naar Oslo. Ik heb genoten! En qua leeftijd was het heel gemengd.

 3. Bizar hè hoe groot zo’n cruiseschip is. Ik ben met een cruise naar Newcastle geweest en vond het echt geweldig. Die schepen waren naar mijn idee al groot, maar de AIDA zag ik in IJmuiden varen en dat was nog eens 2 keer zo groot.
  Die Disney cruise lijkt me tof trouwens!

 4. Annette schreef:

  Zeker iets wat ik nog een keer wil doen. Helaas meestal wel behoorlijk prijzig deze reizen. heb stiekum wel een keer voor de Disney cruise gekeken maar dan moet ik toch eerst even een grote geldprijs winnen 😉

 5. Fleur van Vos schreef:

  Ik ben ook een keer op cruise geweest naar de Caribische eilanden! 😀

 6. Manon schreef:

  Ik ben altijd heel bang dat ik ziek word en daarom durf ik het niet zo goed aan haha, het blijft wel fascinerend!

  • Tijdens de reis van Newcastle naar Nederland hadden we super veel golven. Niet normaal, je kon niet recht lopen. Ik vond het wel grappig. Het schijnt dat de grote cruiseschepen nog stabieler in het water liggen en ze hebben nog extra stabilisators voor als de zee extreem wild is. Maar over het algemeen merk je er weinig van dat je op zee zit.

 7. Michaela schreef:

  Wauw ze zijn zeker indrukwekkend! Ziet er zo gaaf uit!

 8. Sarah schreef:

  Een cruise lijkt mij ook echt leuk om te doen! Maar niet te lang, dat lijkt me dan weer niet fijn. De disney cruise lijkt me wel super gaaf. En er bestaat toch ook een Backstreet Boys cruise? Die lijkt me ook echt gaaf, haha!

 9. Aurelie schreef:

  Leuk artikel! Ik wil ook heel graag eens een cruise maken. Het lijkt mij erg fijn om op een kort aantal dagen heel wat steden te bezoeken.

 10. Infinity schreef:

  Leuke foto’s!
  Het lijkt me leuk om later eens een cruise te maken!

  Liefs,
  Eva

 11. Bea schreef:

  Wat een leuk artikel! Ik heb m gisteren vanuit mijn huis voorbij zien varen…zo groot is dat schip! Echt bizar.
  Zelf ga ik volgend jaar een cruise maken. Vanuit Florida reizen we richting het Panama Kanaal langs diverse landen in Midden Amerika door naar Canada. Na een paar daagjes Vancouver vliegen we weer terug. Het wordt mijn eerste cruise, ben erg benieuwd hoe me dat gaat bevallen…weer heel wat anders iig 🙂

 12. marlies schreef:

  Ik ben 3x naar New Castle geweest met een 2 daagse cruise, waarschijnlijk dezelfde die jij hebt gedaan. Dat vond ik errug leuk, vooral het dagje shoppen in New Castle 🙂 maar volgens mij is dat echt peanuts vergeleken bij de grote cruises. Lijkt me ook heel tof, maar ik wacht liever tot ik wat ouder ben.

 13. ines schreef:

  Een cruise door noorwegen lijkt mij fantastisch 😀

 14. Saskia schreef:

  Het lijkt mij ook super leuk om te doen! Ik zie mijzelf wel zitten op een cruise schip hoor 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.