♥ Hype of echt lekker; de boerenkoolsmoothie? #3

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Ines schreef:

  haha die ziet er echt niet lekker uit 😀

 2. todayslife schreef:

  zelf hou ik het bij spinazie 🙂

 3. Svenja schreef:

  Ik ben ook dol op ‘groene’ smoothies, die van mij is ook wel eens bruin geworden haha. Ik heb het ook eens met rucola gedaan en spinazie is mijn favoriet!

 4. Marlies schreef:

  Vreemd hé die kleur. Ik heb het een keer met broccoli gehad, die wordt ook heel donker van kleur in de blender, vooral in combinatie met rood fruit. Goede tip van de broccoli! Ik laat zelf vaak de banaan eruit, die verstopt de boel snel als je daar gevoelig voor bent. Succes met de smoothies!

 5. Diana Mieczan schreef:

  I love smoothies and the one on the photo looks so good:) Yum! Happy 1st day of spring, darling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.