♥ How to: haar verven met L’Oreal Préférence Color Ombre

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

42 reacties

 1. Tineke schreef:

  Wat gaaf, ik vind het erg mooi!
  Liefs

 2. Bianca schreef:

  Heel leuk gedaan ik denk omdat je haar zelf al donker is dat het rood daarom minder opvallend is het resultaat is wel mooi x

 3. Dionne schreef:

  Cool! Ziet er gaaf uit!

 4. isabel schreef:

  Ik wil zo graag een ombré, maar binnenkort gaat m’n lange haar eraf! :O Ik ga het waarschijnlijk doneren, en het is wel tijd om een keertje iets anders te doen. Misschien dat ik het dan wel ga verven. ^^

  Ziet er bij jou trouwens super leuk uit! 😉

 5. ines schreef:

  Ik vind het resultaat erg leuk!

 6. marieken schreef:

  Leuk resultaat, staat je goed, misschien dat het effect nog wat meer is als je het nog een keer probeert. Ik heb trouwens van de week nog met dezelfde verf in mijn handen gestaan, maar heb uiteindelijk een fel rood kleurtje meegenomen. En goeie tip van de tandpasta 🙂

 7. Gemma schreef:

  Stoer dat je het hebt gedaan. Echt heel mooi geworden!

 8. Chahrazad schreef:

  Wat is het mooi geworden!

 9. Sara schreef:

  Ik vind het resultaat echt prachtig! Deze kleur is echt helemaal mijn kleur. <3 Wauw. Ik moet ook SNEL naar de DM geloof ik..

 10. Jana schreef:

  Heel mooi resultaat! Ik vind het ‘subtiele’ net zo leuk 🙂 Ik heb hiervan al die normale ombre versie geprobeerd. Heel makkelijk en goed resultaat 🙂 Btw leuk dat je die test liet zien, ik was namelijk erg bang dat ik ook allergie zou krijgen maar heb het er toch op gewaagd. Ik wist namelijk niet hoe je dat kon testen! Maar handig dus dat je volgers in de toekomst weten hoe het moet 🙂

 11. Jill schreef:

  Wauw Mandy, het staat je echt prachtig die rode gloed! Ook fijne foto’s heb je gemaakt!

 12. Wauw dit is echt heel erg mooi gelukt! Ik vind het net goed dat het een sieprode en subtiele kleur is en hij gaat heel mooi over in je eigen haarkleur. Echt helemaal geslaagd!

  X Sara

 13. saskia schreef:

  Ik vind het resultaat wel heel erg mooi zeg! Het is misschien minder fel dan je had verwacht maar wel heel erg mooi.

 14. Malou schreef:

  Wauw, ik vind het resultaat echt heel mooi!

 15. Maya schreef:

  Mooi! Ik vind het juist wel leuk dat het niet zo fel is, maar een mooie rode gloed! 😀

 16. manon schreef:

  wat staat het mooi, wel subtiel inderdaad maar het is zo’n mooie gloed!

 17. Linda schreef:

  Ik vind het resultaat echt heel erg mooi geworden!

 18. Sarah schreef:

  Het is echt super mooi geworden! Aah, nu wil ik ook, haha! Fijne review 🙂 xoxo

 19. Jorien schreef:

  Wow! Mooi effect zeg, staat je goed!

 20. Bouchra schreef:

  Tof dat je het hebt gedaan, mooie effect hoor!

 21. Wendy schreef:

  Hee!
  Ik ga zo mijn haar verven met nummer 1 van deze lijn, dus gewoon lichter.
  Ik heb zelf chocoladebruin haar, dus ben benieuwd. Ik was op zoek naar een review, dus zo kwam ik bij jou uit. Het resultaat is echt mooi geworden bij jou!

  xxx

 22. Chantal schreef:

  Super handig om te lezen dit! Ik ga het vanavond zelf proberen, m’n haar nog nooit geverfd dus ik ben benieuwd!!

 23. zoelotte schreef:

  Nice resultaat! Heb zelf ook ombre ook van loreal (blond) maar ik wil het er eigenlijk uit. en ik wil me haar niet knippen want ik zou dan een heel groot stuk moeten knippen er over verfen pakt anders dan boven (donkerbruin)

 24. Silvia schreef:

  Echt heel mooi geworden! Zelf heb ik het inderdaad een tintje ‘feller’. Maar ik moet zeggen dit ik dit misschien wel mooier vind. Zelf maar ik er vaak een vissengraat vlecht van en draai er dan van die bruidscurlies in. Echt een mooi romantisch effect geeft dit al zeg ik het zelf! gr syl

 25. Brigit schreef:

  Jij had je haar best donker ik heb dat ook en wil weer naar iets meer rood heb ze ooit vuur rood gehad dus weet wat het is . Ik vind het mooi maar wil ze niet inkleuren liever dus ik ga deze maar es proberen want bij jou zie je het goed en u’s mooie kleur ondanks dat je ze zo donker had. Op goed geluk ?
  Staat je erg mooi .

 26. Brigit schreef:

  Maar deze kan je toch ook wel gewoon he hele haat mee doen toch gewoon met inmaseren ?
  Met borstel vind ik Niks. Ben 55 ?

 27. Brigit schreef:

  Doe het even opnieuw mijn reactie?
  Deze kan je toch ook wel gewoon helemaal doen op je haar ?? En gewoon zonder borstel want dat vind ik niks .?Gewoon inmaseren zo doe ik het altijd.

  • Hallo Brigit, bedankt voor je reacties! Mijn eigen haarkleur is inderdaad donker, bijna tegen het zwart aan, maar de verf pakte goed.

   Natuurlijk kan je het ook gewoon inmasseren. Het is eigenlijk gewoon haarverf. Door het borsteltje breng je het met een andere techniek aan, waardoor het effect ook anders is. Wanneer je je gehele haar in de gewenste kleur wil verven kan je het denk ik zelfs beter inmasseren. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust! Heel veel succes!

 28. Laurette schreef:

  Heel erg mooi , maar is het resultaat alleen op je natuurlijke haar te verkrijgen of kan je het resultaat ook bereiken op zelf geverfd donkerbruin haar,gr

 1. november 14, 2021

  […] Download Image More @ https://www.alllovelythings.nl […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.