♥ Zijn de gehypte hotspots in Canggu de moeite waard?

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Titia schreef:

    Wij vonden Canggu ook tegenvallen. Omdat meer dan de helft van de hotspots in dit gebied redelijk nieuw is, proef en zie je hier niet echt het echte Indonesië. Ook zie je in Canggu inderdaad veel mensen die erg graag gezien willen worden. Iedereen is zoals je zegt meer bezig met mooi zijn en de perfecte instagramplaatjes maken, dan genieten van het echte Bali. Je kunt er wel lekker eten, maar dat kun je op andere plekken in Bali ook en dan voor veel goedkoper. Die beachclubs in Canggu hebben gewoon westerse prijzen. Ik vond Uluwatu veel leuker!

    • Hallo Titia, nou precies dat! Het is er zeker niet onprettig, maar er zo veel mooiere plekken. Bij sommige plekken waar wij gegeten hebben, hebben we niet veel uitgegeven. Je moet gewoon meer de zijstraten in en iets meer uit het centrum. Ik vond het ook zo jammer dat helemaal volgebouwd wordt, vond je ook niet? Over 2 jaar is het denk ik net Kuta. Jammer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.