♥ Hotspot Nijmegen; De Kaaij

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Mariëlle schreef:

  Wat een grappig idee, nog nooit van gehoord!

 2. Marloes schreef:

  Klinkt echt heel leuk! Ben er zelf nog nooit geweest.

 3. Michaela schreef:

  Wat ziet het er leuk uit!

 4. Moet misschien toch maar een keer naar Nijmegen gaan ! : ) X

 5. Jill schreef:

  Haha ik voel me echt een beetje een debiel dat ik in Nijmegen woon en nog nooit bij deze hotspots ben geweest! Ziet er wel heel knus uit met die bootjes!

 6. Dagmar schreef:

  Wauw dat ziet er superleuk en gezellig uit! Wat een leuke hotspot, heerlijke tip!

 7. bymarlayne schreef:

  Ziet er gezellig uit 🙂

 8. Het ziet er erg gezellig uit! Ik had er nog nooit van gehoord

 9. Svenja schreef:

  Wat ziet dat er onwijs gezellig uit. Jammer dat ik niet in de buurt woon!

 10. Jorien schreef:

  De Kaaij was ook echt wel mijn favoriete plek tijdens de Vierdaagsefeesten! Echt super gezellig, lekker eten en een fijne sfeer. Ben er na de Vierdaagse niet meer geweest (kwam er wel elke dag langs met de bus), maar volgend jaar kom ik zeker terug!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.