♥ Bij elke Hello Fresh maaltijd een glas

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Kelly schreef:

  Ik ben zelf niet zo’n fan van Hello Fresh. Vind de gerechten vaak niet zo boeiend, vrij veel van hetzelfde en de producten zijn helaas meestal helemaal niet zo vers!

 2. Marguerita schreef:

  Wat leuk zo’n combi met wijn. Zelf zou ik niet snel een maaltijdbox nemen, de kinderen zijn lastige eters en we bepalen het liefst zelf waar we zin in hebben, maar het is wel leuk om eens te proberen

  • Ja, daar kan ik je zeker in vinden! Ik vind het ook altijd fijn als je zelf kan kiezen wat je wilt eten. Het keuzemenu maakt het wel iets meer mogelijk. Je hebt wel speciale familieboxen, maar ik durf eigenlijk niet te zeggen of ze dan ook echt rekening houden met wat kinderen eten. Ik ben bang van niet….

 3. Leonie Jansen schreef:

  Ik lees dat je nu zelf de gerechten kunt kiezen. Zou er nu ook met allergieën rekening te houden zijn? Dat was eerder niet zo.

  • Ik durf hier geen antwoord op te geven. Je kan natuurlijk wel alleen de gerechten kiezen die je wel kan eten. Een week van te voren kan je online zien wat de gerechten zijn, dus als er niks bij zit dan kan je er alsnog voor kiezen om het niet te nemen. Ze geven de allergenen onder bij het recept aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.