♥ Diaryblog|healthy lifestyle zonder diehard sporten

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Manon schreef:

  Wat een heerlijke foto’s, niet leuk dat je ziek was! Ik probeer wel zo gezond mogelijk te eten en zeker 3 keer per week te bewegen 🙂

 2. Hmmm je foodies zien er heerlijk uit! Bij mij was de afgelopen week verre van healthy haha. Wel gesport op vrijdag en veel polonaise gelopen, maar met carnaval en vakantie is je ritme ver te zoeken! Vandaag weer lekker begonnen met gezond eten. En wat staan de Nike sneakers trouwens leuk onder je outfit!

 3. Bente schreef:

  Haha nee als je maar op 1 oog mascara doet ben je inderdaad nog niet helemaal wakker 😉
  Ik heb zo mijn periodes waarin ik gezonder of minder gezond eet (en meer of minder sport) maar over het algemeen heb ik een redelijke healthy lifestyle 🙂

 4. Ines schreef:

  Mmm muntthee <3

 5. Sarah schreef:

  Hihi, mascara op maar 1 oog doen is niet heel handig haha!

 6. Deisy schreef:

  Wat een fijne foto’s zeg: wel naar dat je camera stuk is, maar qua foto’s heb je er weer een prachtig geheel van weten te maken. Ik vond Gossip Girl en White Collar ook een raar einde hebben hoor; gelukkig lag het dus niet aan mij 😉 En moest wel even lachen om die selfie met een oog mascara. Ik heb dus weleens dat ik gewoon mascara vergeet, ook zo lekker handig 😉 X

 7. Kiss & Make-up schreef:

  Al dat gezonde lekkere eten geeft me zin in een lekker healthy gerechtje! 🙂

 8. robin schreef:

  looking good! dat eten ziet er yummy uit! 🙂 ik wil ook weer wat gezonder gaan eten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.