♥ Groeifactor #1 terug naar de basis

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Deisy schreef:

  Wat een prachtig artikel heb je gemaakt zeg meis <3 Rust en regelmaat vinden is inderdaad ongelooflijk belangrijk. Wel goed dat jij weet waar je gelukkig van wordt, dan kan je daar meer van doen hihi. X

  • Dankjewel <3. Je kent het nu denk ik wel, je werk, blog, dingen uitzoeken voor je nieuwe huis. Soms komt het allemaal tegelijk. Maar volgens mij weet jij ook heel goed waar je gelukkig van wordt?! Laten we daar beide meer van doen ;).

 2. Eline schreef:

  Wauw wat weet jij goed te benoemen waar je gelukkig van wordt! Ik zat in mijn hoofd mee te denken met je antwoorden, maar ik vond het zo moeilijk om iets te bedenken. Er zijn natuurlijk dingen die ik leuk vind om te doen zoals series kijken, maar krijg ik er echt energie van?

  In ieder geval een tof artikel! Ben benieuwd naar je groei de komende tien weken.

  • Het is ook niet altijd even makkelijk om het te benoemen waar je nu echt gelukkig van wordt. Veel dingen die je zo automatisch. Ben je er inmiddels al uit waar je echt gelukkig van wordt? Voor mij geld het wel echt met series kijken, er gaan soms 10duizend dingen door mijn hoofd heen. Tijdens het kijken van een serie kan ik dat loslaten (en onbewust ordenen). Na een serie kan ik er weer tegen aan.

 3. Dagmar schreef:

  Aah wat een prachtig artikel, ben er helemaal stil van! Zo mooi verwoord en wat heb je toch een hart van goud, gun je echt van harte rust, ruimte en balans zodat je weer volop kunt genieten van waar je staat <3 Ben echt heel trots op je!

 4. Prachtig artikel om te lezen, wat een wijsheid! De blogpost ga ik absoluut bewaren, want ik denk dat ik hiervan nog een hoop kan leren. x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.