♥ Gluhwein, bratwust en Jimmy Choo in Dusseldorf

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. mariëlle schreef:

  Ik ben er vorige week geweest, erg leuk!

 2. Dat ziet er heel gezellig uit! Leuk verslag met lekker veel foto’s!

 3. Dagmar schreef:

  Wauw wat een geweldig verslag en zo bijzonder om er te kunnen zijn, leuk dat je het met ons deelt! Heerlijk die kerstsfeer!

 4. Svenja schreef:

  Ik ben ook een keertje in Dusseldorf geweest, echt een prachtige stad. Maar met kerst ziet het er nog gezelliger uit. Zo te zien heb je echt heerlijk genoten <3

 5. Sas schreef:

  Wat een super gezellige foto’s en leuk verslag om te lezen! Lijkt me erg leuk 🙂

 6. Sarah schreef:

  Wat ziet het er super gezellig uit! Lijkt me ontzettend leuk om eens naar een kerstmarkt te gaan. Ik heb zo in Nederland helemaal geen kerstgevoel, maar als ik zo jouw foto’s zie krijg ik dat wel haha!

 7. Petra schreef:

  Ooit ben ik inderdaad in Dusseldorf naar de kerstmarkt geweest, ik vond het heel erg leuk en heb er samen met mijn dochtertje van genoten…een heerlijke herinnering!

 8. Leuk verslag, ik ben naar Centro geweest.

 9. Pauline schreef:

  Wat ziet het er allemaal gezellig uit! Heerlijk.

  Liefs,
  Pauline

 10. Shanti schreef:

  Super leuk! Ik ga er maandag met vriendinnen heen!

 11. Eilish schreef:

  De kerstmarkten in Duitsland zijn echt awesomeee! Dusseldorf is ook echt heel mooi inderdaad! Ik ging naar Oberhausen vorig weekend!

 12. Anniek schreef:

  Wat een heerlijke diary, het ziet eruit alsof je echt een leuke tijd hebt gehad, fijn! De winkelstraat daar lijkt me ook erg tof, en super gezellig natuurlijk, al die kerstmarktjes. Ik ben er zelf nog nooit geweest.. 🙂 Wel ben ik twee weken terug in Keulen geweest, en dát is ook een leuke stad, echt een aanrader! Liefs Anniek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.