♥ Gezelligheid, mooie hotspots in Nijmegen en sporten

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Manon schreef:

  wat leuk, die laatste outfit staat je zo leuk, ik zou ook wel weer yoga willen doen, heerlijk! 🙂

 2. todayslovely schreef:

  Je smoothie ziet er echt heerlijk eruit!

 3. Michaela schreef:

  Wat staat die maxidress je goed!!

 4. Jill schreef:

  Wat een heerlijke week! Door je artikel krijg ik direct zin om te barbequen! Ik vond het super gezellig en ben trots op je hoe goed je het sporten volhoudt! Misschien moet ik ook eens beginnen aan yoga.

 5. marieken schreef:

  Zullen we binnenkort eens pannekoeken gaan eten, voor de afwisseling 🙂

 6. Marloes schreef:

  Gaaf al die tekeningen in Nijmegen! En die hond aaaahw zo lief!

 7. Aah, die laatste PLL aflevering was weer spannend. Ik baal ook enorm dat het even stil ligt. En wat wil ik opeens graag pannenkoeken eten morgen haha. Je pony staat je trouwens geweldig. Ik ben je gaan volgen op bloglovin. 🙂 Liefs

 8. Diana Mieczan schreef:

  That salmon looks so amazing and I adore your last outfit…Autumn perfect! Kisses, sweetie.

 9. Beautydagboek schreef:

  Wat een leuke foto’s! Ik vind het heel leuk om te zien dat je aan Yoga doet, ik wil daar graag zelf aan beginnen. Heb je tips (misschien YouTube-filmpjes)?

  • Ja, natuurlijk heb ik tips! Ik ben begonnen met yogafilmpjes op spirit24.nl. Ze duren maar 15 minuten, maar het is een goede introductie. Op yogaonline.nl staan ook een aantal gratis filmpjes die je uit kan proberen. Voor de andere filmpjes heb je een betaald account nodig. De 30 day yoga challenge op YT is leuk, maar ik zou daar niet direct mee beginnen. Ik hoop dat ik je hiermee geholpen hebt (anders gewoon vragen), alvast veel plezier en namasté!

 10. Anne - Gowk- schreef:

  wat een leuke foto’s, en wat ben jij goed bezig op het sportief gebied. Ik heb heel lui vandaag overgeslagen.

 11. Anita schreef:

  Ik hou van Nijmegen!

 12. Marloes schreef:

  Wat een leuke diary! Met heerlijke foodies!

 13. Maaike schreef:

  Wat een lekkere food foto’s zitten er in deze diary! En die foto met de brug in Nijmegen is erg mooi !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.