♥ Genomineerd voor een Liebster award

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Marloes schreef:

  Leuk om te lezen!succes met de nominatie!

 2. Michelle schreef:

  Leuk om te lezen! Dirty Dancing vind ik ook echt zó leuk <3

 3. Joke schreef:

  Zo ken ik je helemaal en vooral het reizen, zeg ook altijd als je het kan betalen en je krijgt de kans, ga nu wat van de wereld zien, leef nu en geniet er kan een tijd komen dat het niet meer kan of gaat.
  Hoop dat je wint Mandy, je hebt een mooi blog om te lezen

 4. Gemma schreef:

  Wat leuk dat je me hebt genomineerd! Leuke vragen ook.. Eens wat mooie antwoorden gaan bedenken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.