♥ Genieten bij Nostra

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Florentine schreef:

  Dit ziet er geweldig uit!! Hier zou ik ook wel heel graag een keertje heen willen!<3
  Wat een mooie blog heb jij trouwens!
  XX Liefs Florentine

 2. Rosanne schreef:

  Ziet er allemaal heel leuk, gezellig en lekker uit. liefs x

 3. Linda schreef:

  Oh, het is al zo lang geleden dat ik een high tea heb gedaan! Krijg er helemaal zin in na deze foto’s 😉

 4. Svenja schreef:

  Oh my, het ziet er allemaal zo lekker uit. Heb net mijn lunch op maar krijg spontaan weer honger. De theetjes van Fleur de cafe zijn altijd zo lekker. En hmmm scones, love it!

 5. Marlies schreef:

  Mooie foto’s. Ik krijg er hele lekkere trek van! Macarons heb ik afgelopen weekend voor het eerst geproefd in een speciaalzaakje in de Amsterdamse Pijp. Guilty pleasure! High teaen doe ik nog steeds hoor, blijft leuk en lekker, liefst wel met meer hartig dan zoet.

 6. marieken schreef:

  Dat gouden kopje met bloemetjes-schoteltje is geweldig. Als je nog eens lekkere truffels zoekt, die bij Coffyn zijn ook erg goed weg te werken 😉

 7. Oum Feerozah schreef:

  Wat ziet dat er heerlijk uit zeg!

 8. kelly schreef:

  Ik heb nog nooit een high tea meegemaakt. Ik drink namelijk nooit thee. Ben een echte koffie leut. Een high koffie zou beter zijn, want de hapjes zien er heerlijk uit! En ik snap ook de hype rond macarons niet. Vind er niks aan. Gelukkig maar, zijn vaak vrij prijzig. Neeeee….geef mij die cake maar! Yammie!

  • Niet? Dat vind ik knap haha. Ik kan me wel voorstellen dat je minder snel gaat High Teaen als je geen thee lust, maar je mag ook gewoon frisdrank oid bestellen. Ik zou het een keer proberen als ik jou was, het is lekker en super gezellig!

 9. priscilla schreef:

  Wat ziet dat er heerlijk en gezellig uit zeg!

 10. Eveline schreef:

  Krijg meteen trek als ik je blog lees en de foto’s bekijk! Gaan we snel weer een keer heen, super high-tea! 🙂

 11. dineke schreef:

  ziet er leuk en heel lekker uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.